Tuesday, July 26, 2011

Äppelpaj

God efterrätt som passar såväl nybörjare som mästare

ÄPPELPAJ

4 stora äpplen
1tsk kanel
150g smör
3dl havregryn
2dl socker
½dl sirap
1½dl vetemjöl

Sätt ugnen på 200 grader. Skala, ta bort kärnhuset och skiva äpplena. Lägg dem i en pajform och strö kanel över. Smält smöret och rör ner havregryn, socker, sirap och vetemjöl. Täck äpplena med havregrynsmeten. Grädda i ugnen ca 25 minuter. Serveras med vaniljsås.


SAME IN ENGLISH


Good dessert that suits both beginners and champions

APPLE PIE

4 large apples
1tsp cinnamon
150g butter
3dl oatmeal
2dl sugar
½ dl syrup
1 ½ dl flour

Turn the oven to 200 degrees. Peel, remove cores and slice apples. Put them in a pie dish and sprinkle cinnamon over. Melt the butter and add oatmeal, sugar, syrup and flour. Cover the apples with oatmeal mixture. Bake in oven for about 25 minutes. Serve with vanilla sauce.

No comments:

Post a Comment