Korv med franska
Omelett
Havregrynsgröt
Ärtsoppa
Recept nedan
A whole week has gone with no real food. Voi hyvänen aika(doom and gloom?). Here are the things I have mixed together that I consider fastfood:
Sausage with french fries
Omelette
Oatmeal porridge
Pea soup
Recipies below
KORV MED FRANSKA
500 g frysta pommes frites
400 g länkkorv
2 tsk salt
senap
ketschup
Sätt ugnen på 200 grader
Lägg bakplåtspapper på en plåt och häll dit potatisen
Lägg in i ugnen
Skiva korven
Lägg korvskivorna på plåten tillsammans med potatisen
När potatisen fått färg är det klart
Salta och servera med senap och ketschup
SAUSAGE WITH FRENCH FRIES
500 g frozen french fries
400 g sausage (Finnish type)
2 tsp salt
mustard
ketschup
Turn on oven to 200 degrees celsius
Put ovenpaper on oven plate and add the potatoes
Put it in the oven
Slice the sausages
Put also the sausage in the oven with the potatoes
When the potatoes gets a more brown color it is ready
Put on salt and serve with mustard and ketschup
OMELETT
5 ägg
1 msk rybsolja
1 lök
½ korv
1 bit paprika-ost
1 tomat
1 tsk salt
Hacka löken och skär korven i bitar
Stek i olja i stekpanna
Tillsätt ägg
Försök svänga omeletten
Skär osten i bitar
Salta och lägg på ostbitarna
Servera med skivad tomat
OMELETTE
5 eggs
1 tbsp rapeseed oil
1 onion
½ sausage
1 piece of pepper cheese
1 tomato
1 tsp salt
Chop the onion and cut the sausage into pieces
Fry in oil in frying pan
Add eggs
Try to turn the omelette
Cut the cheese into pieces
Sprinkle on salt and the cheese
Serve with sliced tomato
HAVREGRYNSGRÖT
1 dl snabbhavregryn
2 dl vatten
½ tsk salt
Blanda allt i en djup tallrik och sätt i mikro 2 minuter
Servera med mjölk och sylt eller sirap
OATMEAL PORRIDGE
1 dl rolled oats(quick)
2 dl water
½ tsp salt
Mix everything in a bowl and cook in the microwave for 2 minutes
Serve with milk and jam or syrup
ÄRTSOPPA
1 konservburk ärtsoppa
½ burk vatten
senap
Gräv ur ärtsoppan i en kastrull
Skölj ur burken med vatten och tillsätt det
Värm tills det börjar koka
Servera med senap
PEASOUP
1 tin peasoup
½ tin water
mustard
Dig out the peasoup in a pot
Rinse the tin with water and add it
Heat up until it starts to boil
Serve with mustard
No comments:
Post a Comment