Thursday, June 25, 2009

Tonfisk-potatissallad, Tuna-Potato Salad

Denna fräsha sallad lämpas sig väl för värmeböljor, kanske till piknik-korgen. Receptet är för 2 pers men utöka om ni blir större gäng.

10 nypotatisar
3 ägg
1 burk tonfisk i olja (200g)
½ isbergssallad
2 msk gräslök
2 tsk krossad svartpeppar

Tvätta och koka nypotatisen
Koka ägg
Spring ca 1h i skogen, stretcha, dusha
Skala äggen och skär i stora bitar
Skär potatisen i halvor
Häll i tonfisken
Klipp över gräslöken
Krydda med svartpeppar och rör ihop

Avnjut med iskallt kranvatten


SAME IN ENGLISH

This fresh salad is well suited for heat waves, perhaps for the picnic basket. The recipe is for 2 people but expand if you are more.

10 new potatoes
3 eggs
1 can of tuna in oil (200g)
½ iceberg lettuce
2 tbsp chives
2 tsp crushed black pepper

Wash and boil the new potatoes
Boil eggs
Run around in the woods 1h, stretch, shower
Peal the eggs and cut in large pieces
Cut potatoes in halves
Pour in the tuna
Cut the chives
Season with black pepper and mix everything together

Enjoy with icecold tap water

No comments:

Post a Comment