Monday, April 27, 2009

Dagen efter-frukost

Denna stadiga frukost lämpar sig väl för en morgon som är lite "sådär". Räcker åt 4 pers.

1 klick smör
1 paket bacon (ca 10 skivor)
20 knackkorvar
8 ägg
salt
1 burk bruna bönor

1. Hetta upp smör i en stekpanna
2. Skär 10 korvar i bitar och stek
3. Lägg i 4 ägg
4. Försök vända äggröran enligt bästa förmåga
5. Salta efter egen smak
6. Upprepa 2-5

Stek bacon och lägg ovanpå äggröran

Glöm bort bönorna

Passar utmärkt med gul Jaffa


SAME IN ENGLISH

Hangover breakfast

This breakfast is well suited for mornings that are a little "slow". Enough for 4 persons. 

butter 
1 package bacon (about 10 slices) 
20 frankfurter sausages 
8 eggs 
salt 
1 can of brown beans 

1. Heat butter in a frying pan 
2. Cut 10 sausages into pieces and fry
3. Add 4 eggs 
4. Try to turn the egg-sausage according to the best ability 
5. Add salt after their own taste 
6. Repeat steps 2-5 

Fry the bacon and place on top of scrambled eggs 

Forget about the beans 

Excellent with yellow Jaffa to drink

No comments:

Post a Comment