2 paprika, olika färger
150 g broccolini
1 knippe färsk sparris
250 g Beanit/Härkis strimlor, Vitlök&Örter
1 citron (skalet rivet)
4 msk olivolja
1 msk honung
salt
peppar
½ tsk oregano
Blanda kryddoljan
Gör hummus
Sätt ugnen på 200C
Tvätta och klyfta potatis och paprika
Ta bort den hårda sparrisdelen
Sätt allt på en ugnsplåt med Beanit
Häll kryddoljan över plåten och blanda
Stek i ugnen 15-20min
Servera med hummus
SAME IN ENGLISH
1 kg potatoes
2 bell peppers, different colors
150 g broccolini
1 bunch of fresh asparagus
250 g Beanit/Härkis chunks, Garlic&Herbs
1 lemon (cest)
4 tbsp olive oil
1 tbsp honey
salt
pepper
½ tsp oregano
Mix the seasoning oil
Make hummus
Set the oven to 200C
Wash and cut wedges of potatoes and peppers
Remove the hard part of the asparagus
Put everything on a baking tray with Beanit
Pour the seasoning oil over the plate and mix
Roast in the oven 15-20 min
Serve with hummus
No comments:
Post a Comment