Thursday, December 12, 2024

Vårrullar - Spring Rolls



1-2 morot
2-3 tsk ingefära
2-3 vitlöksklyftor
½-1 kinakål
2 paket tofu
1 påse Deli oats/Härkis
1 msk olja
2-3 vårlök
1 nypa torkad chili
1 msk soya
1 msk oyster sauce
1 msk sesamolja
salt
peppar
16 rispapper

Skala och riv morot, ingefära och vitlök
Strimla kinakål
Fräs smulad tofu, deli oats, morot, ingefära, vitlök och kinakål i en gryta
Skiva vårlöken
Ta grytan av plattan och blanda i vårlök, chili, soya, oyster sauce, sesamolja, salt och peppar

Sätt ugnen på 200C
Koka vatten och häll i stekpanna
Blöt ett rispapper i gången, lägg på en slev fyllning, rulla ihop och sätt på ugnsplåt

Grädda ca 20 min

SAME IN ENGLISH

1-2 carrots
2-3 tsp of ginger
2-3 cloves of garlic
½-1 chinese cabbage
2 packages of tofu
1 bag Deli oats/Härkis
1 tbsp oil
2-3 spring onions
1 pinch of dried chili
1 tablespoon soy
1 tablespoon oyster sauce
1 tablespoon sesame oil
salt
pepper
16 rice paper

Peel and grate the carrot, ginger and garlic
Shred chinese cabbage
Saute crumbled tofu, deli oats, carrot, ginger, garlic and chinese cabbage in a pot
Slice the spring onions
Remove the pot from the plate and mix in spring onion, chili, soya, oyster sauce, sesame oil, salt and pepper

Set the oven to 200C
Boil water and pour into frying pan
Soak a rice paper in the pan, add a scoop of filling, roll up and place on baking sheet

Bake approx. 20 min

No comments:

Post a Comment