Tuesday, December 24, 2024
Broccoli-olivsallad - Broccoli-olive salad
1 broccoli
½ burk oliver
1 msk kapris
2 msk olivolja
2 msk citronsaft
peppar
örter (basilika/timjan/rosmarin)
100g brie
solrosfrön
Skär broccolin i bitar och koka lätt
Halvera oliverna och sätt i en skål med kaprisarna
Häll kokvattnet av broccolin och blanda ner i skålen
Ringla över olivolja och citronsaft
Peppra och sätt i örterna
Blanda om och smaka, salta vid behov
Skär osten i bitar och lägg överst på salladen
Servera med solrosfrön
SAME IN ENGLISH
1 broccoli
½ jar olives
1 tbsp capers
2 tbsp olive oil
2 tbsp lemon juice
pepper
herbs (basil/thyme/rosemary)
100g brie
sunflower seeds
Cut the broccoli into pieces and cook lightly
Cut the olives in half and put in a bowl with the capers
Drain the broccoli and mix into the bowl
Drizzle over olive oil and lemon juice
Season with pepper and add the herbs
Mix and taste, add salt if needed
Cut the cheese into pieces and place on top of the salad
Serve with sunflower seeds
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment